Första vinsten

Hej världen! idag har jag lite nytt material åt er! Supreme Commander, det spelet har jag nu spelat lite online! tillsammans med en kompis! han har spelat i ungefär 6 månader längre än jag har! vi har spelat 4 ggr tror jag.. den första gången dog jag typ direkt, den andra dog jag snabbt.. den tredje gången så hade jag 200% mer poäng än vad han hade i typ.. halva spelsessionen.. och ledde i 97% av tiden! men sedan hände något! han dödade mig.. idag så körde jag mot honom och vann!!!!! fattar ni? vann!!!!!!! :P hade lite hjälp av brorsan som också spelade med! men det var bara marginellt! XD jag har också spelat unreal tournament 3! det är faktiskt riktigt kul när man är sugen på lite tävlingsorienterat skjutande! jag har också äntligen fått mig en Rubiks Kub! jag hade en liten innan, som kostade 17kr.. gick sönder... nu har ja en för 30kr! XD får se om den håller! :P
postar en bild från min SupCom match sen! :P
ses folks!

Love HV90Forged Alliance

Hejsan! igår o idag så var jag hos flickvännen! jag har tagit med mig hem hennes dator, hon ska få de saker som jag inte har användning för nu när jag har bytt upp mig ;) ska bli roligt att meka lite! :P till poängen, Forged Alliance!
image42

Detta spelet är då tilläggspaketet för spelet Supreme Commander, men spelet går att spela utan det ursprungliga Supreme Commander, det är ett så att säga "Stand Alone" :P
Spelet är ett strategispel som fokuserar på enorma avstånd och enheter i fantastiska skalor, t.ex. den robot som du börjar med (ACU kallas den, Armored Command Unit, den enda levande personen på slagfältet, resten av trupperna är robotar och droider :P av vissa olika typer!) är ungefär 2 gånger så hög som en stor gran! o lika bred som 2 - 3 stycken! men, en av de största enheterna är ungefär 20 ggr större! man kan styra alla sina enheter ur man vill, man har så stor kontroll över allt, och alla enheter har nytta! även små åldrade enheter kan vara av nytt i tillräckliga nummer! grafiken är superb, ljudet riktigt bra! spelet drar bara mycket kraft från processorn!
en rolig grej är att de kulor och/eller missiler osv inte förbestäms av att enheten siktar på fienden! utan att projektilbanorna kalkuleras av spelet så att de blir så realistiska som möjligt!
Iaf! det är ett riktigt roligt spel! som belönar ens taktiska tänkande! MEN, om man inte e särskilt bra på rts så kan man köra på låg svårighetsgrad mot datorkontrollerade spelare! 

så tycker jag att vi alla firar Mr. Hatt! som fyller 18 idag! GZ!!!!!!! 

Länge, LÄNGE SEDAN!

hejsan världen! nu var det ett tag sen jag bloggade, och anledningen till att jag börjar idag e för att meddela att jag har bilddagbok, guitar hero 3, SupCom FA, Crysis, Unreal Tournament 3 och mycket mer! jag får helt enkelt försöka att skriva litegrann.. även om jag måste erkänna att det inte kan bli så värst mycket varje dag/vecka ;)
Idag tänkte jag börja med att recensera Crysis!
image40
som jag har haft ögonen på länge, och som faktiskt överträffade mina förväntningar!
självklart måsta alla aspekter av spelet vara välgjort för att man ska tycka om det, men i Crysis fall finns det en aspekt som jag speciellt gillar, GRAFIKEN! hade man haft en skala på 1-10 hade jag fått sätta en 12a!
Har man inställningarn på "Low" så ser det bra ut, på "Medium" så tycker man att det är lika med resten av dagens spel.... MEN! sätter man inställningarna på "High" så ser det FANTASTISKT UT! (o då har jag ändå inte på det högsta! eftersom det kräver ett DX10 kort... vilket jag såååå längtar efter!
Spelet kör rätt så bra på min dator, men jag har då en Dual Core 2.67 Ghz, 2gb DDR2 ram med frekvenshastighet på.... tror det var 1033... eller nåt sånt, ett moderkort som klarar de allra snabbaste DDR3 minnena!
så, man måste nog ha åtminstone en rätt så acceptabel rig för att man riktigt ska uppskatta spelet!
plus att den inbyggda editorn erbjuder en så mycket kontrol att det nästan är löjligt! själv är jag inte så bra på "editorer" men jag har lyckats skapa någonting iallafall!

nästa gång går jag in på... Forged Alliance!
 image41

-<ACU Recalling, Quantom teleporter ready!>-

RSS 2.0